HTML

The Simple Life

Napi gondolataim, illetve megfigyeléseim gyűjteménye. Hogyan látja egy 19 éves középiskolás lány a mai világot? Igazából nem ennyire komoly a dolog, de megtalálható minden Japántól kezdve a Converse tornacipőkig.

Friss topikok

Linkblog

Boys Este

2008.07.18. 10:14 hunhungirl

Tegnap youtube-on néztem doramákat (japán drámák, sorozatok) és találtam egy romantikus vígjátékot, aminek címe Boys Esthetic vagy Boys Este és nem, nincs köze a fiúk estéjéhez.:P A történet arról szól, hogy Akagi Hibiki (Nakamura Aoi), egy középiskolás diák munkát kap egy esthetic szalonban, ami véleményem szerint egy kozmetika csak nők számára, de férfiak dolgoznak ott. Mottójuk: Mindent a nő szépsége érdekében. Szóval, elterjed a fiúról, hogy isteni kezei vannak a különböző masszázs technikák elsajátításához. A románc akkor kezdődik, amikor Hibiki megismerkedik egy szintén középiskolás lánnyal, Koiwai Shizukával (Sugimoto Yumi). A lány elbizonytalanodik alakja miatt, amiért volt barátjának nem felelt meg, és bezárkózik szobájába a külvilág elől. Az szalon egyik alkalmazottja Shikishima Shichiri (Saito Takumi), aki szintén egy suliba jár Shizukával, elhatározza, hogy segít Shizukán. Shizuka számára Shichiri a mesebeli herceg. A sorozat elején egy szerelmi háromszög alakul ki, de később felbukkan Hibiki volt barátnője, aki ellenfelet lát Shizukában. Nem ismerem a folytatást, így a végére lehetséges egy szerelemi sokszög is. Az első 3 részét sikerült megtalálnom nagynehezen, de ha valaki esetleg ismeri és látta már az összeset vagy tudja hol lehet megvenni dvd-n, esetleg megtudja szerezni, az kérem szóljon!! Összesen 12 részből áll.

Talán mások érdeklődését is sikerül felkeltenem.

 

A kép jobb alsó sarkában található mangáról példázták a sorozatot. Arra is kíváncsi lennék, de a sorozat mégis közelebb áll a valósághoz és ne feledkezzünk meg Saito Takumiról. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat manga dorama boys este

A bejegyzés trackback címe:

https://simple.blog.hu/api/trackback/id/tr72573917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása