HTML

The Simple Life

Napi gondolataim, illetve megfigyeléseim gyűjteménye. Hogyan látja egy 19 éves középiskolás lány a mai világot? Igazából nem ennyire komoly a dolog, de megtalálható minden Japántól kezdve a Converse tornacipőkig.

Friss topikok

Linkblog

Napsütés

2008.05.11. 15:06 hunhungirl

Milyen szép az idő végre! Tegnap próbáltam napozni, de mindig akkor jöttek a felhők. Kijelenthetem, hogy itt a nyár, vagyis még csak félig. Azért nem mondható, hogy dinnyerohasztó meleg van és erőteljesen fúj a szél. Nővéremék (nővérem, férje, 2 gyerkőc-Vivi és Márk) jöttek ma ebédre. Akkor tanulás elhalasztva. Még szerencse, h délelőtt sikerült valamennyit. Tudni kell, hogy ha jönnek, akkor másra nemigen jut időm. Amúgy Huginak szólítom a nővérem, elég vicces, nem? Mielőtt megszülettem, ő volt a legkisebb, de utána is megmaradt Huginak. Vannak ilyen furcsa dolgok a családban. :) A gyerekekkel jól elvagyok, bár néha fárasztóak tudnak lenni. Máskor meg kb. egy szinten vagyok velük. Ma például kekszet égettünk egy deszkán a nagyítóval, majd gyufát és még egy gyertyával is próbálkoztunk. Hát mit mondjak? A fizika szépségei. :P

Lassan vége a 3 napos szünetnek, már vasárnap van. Közeledik a földrajz érettségi, próbálom kerülni a témát, de mindig eszembe jut. Magabiztos leszek, menni fog és kész. Sokan bíztatnak, szükségem is van rá, de tőlem függ minden. Hajrá! :)  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://simple.blog.hu/api/trackback/id/tr72463807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása