HTML

The Simple Life

Napi gondolataim, illetve megfigyeléseim gyűjteménye. Hogyan látja egy 19 éves középiskolás lány a mai világot? Igazából nem ennyire komoly a dolog, de megtalálható minden Japántól kezdve a Converse tornacipőkig.

Friss topikok

Linkblog

Miért?

2009.07.22. 22:40 hunhungirl

Nyina...aggódom miatta (nem először). Rami mondta, hogy látta a városban és nagyon durván lefogyott. Ezen kicsit el kell gondolkodnom, mert a Rami által képzelt vékony/sovány nem biztos hogy az is, de azt is tudom, hogy L képes túlzásokba esni és a végsőkig vinni. Viszont azt is mondta a Rami, hogy az eddigihez képest is. Az akkori és mostani L két különböző dolog. Már nagyon rég beszéltünk és nem tudom, hogy mi van vele. Elhiszem, hogy elérte célját, aminek talán örülnék is...de mégsem. Jaj, miért vagyok ilyen? Miért aggódom másokért? Miért nem inkább a saját dolgaimmal törődök? Lehet, hogy minden a legnagyobb rendben van.
Épp egy animét nézek most. Teljesen L jut róla eszembe, meg én. Két teljesen különböző személyiség, de mégis megtalálják a közös hangot, ami jelen esetben mégsem érvényes.

Amúgy ha érdekel valakit az anime, péntekenként megy az Animaxon (napközben Minimax) 21:15-től. Két részt adnak le egymás után. Nagyon jó, a kedvenceim közé tartozik. A mangát is el szeretném olvasni, mivel ott tovább folytatódik a történet, mint az animében. A zenéje is tök jó (szerintem)!:D

Nem folytatom, felesleges többet írni. Értelmetlen. Csak több sornyi üres szöveg lenne.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: anime manga nana

A bejegyzés trackback címe:

https://simple.blog.hu/api/trackback/id/tr641261981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása