HTML

The Simple Life

Napi gondolataim, illetve megfigyeléseim gyűjteménye. Hogyan látja egy 19 éves középiskolás lány a mai világot? Igazából nem ennyire komoly a dolog, de megtalálható minden Japántól kezdve a Converse tornacipőkig.

Friss topikok

Linkblog

Szabadság

2009.06.24. 17:23 hunhungirl

Túl vagyok az érettségin, vééégre!:D Nem hiszem el, annyira hihetetlennek tűnik. Ráadásul jól is sikerült annak ellenére, hogy az utolsó napokban fogtam neki a tanulásnak. Köszönöm Istenem! Anyukámnak is rengeteget köszönhetek, amiért folyamatosan bíztatott. Iszonyatosan nehezen álltam neki. Ez történik azzal, aki az utolsó pillanatra hagy mindent. Ezen változtatnom kell.
Furcsa volt...minden. Már nem fogok osztálytársaimmal napi szinten találkozni, se a tanárokkal, nem lesznek dolgozatok, iskolai ünnepek, matrózblúz (amit persze nem szerettem, de mégis hozzátartozik az iskolai emlékekhez). Szóval kezdetét veszi a "nagybetűs élet", ahogy szokták mondani. Most olyan szabadnak érzem magam, megkönnyebbültem. Ez nem azt jelenti, hogy nincs tennivalóm, sőt. Tervek, azok vannak. El kell indulnom az úton. Több dolgon változtatnom kell magammal kapcsolatban. Most van rá időm, a jövővel foglalkozni. Ez úgy hangzik mintha holnap lenne a világ vége, pedig nem (reméljük). Ezt mind szép és jó leírni, csak tenni is kellene érte.:P

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://simple.blog.hu/api/trackback/id/tr961206013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása